Selamat Datang Ke Resepi Che Nom

Hanya Resepi Yang Terbaik Dan Anti Gagal

Kenapa Pilih Resepi Che Nom?

Che Nom berpengalaman hampir 10 tahun dalam menghasilkan Resepi di Web dan 6 tahun di Youtube. Jadi Resepi yang dihasilkan telah melalui fasa penambahbaikkan yang berperingkat sehingga menghasilkan resepi yang sangat berkualiti.

Sejarah ResepiCheNom.com

Dibangunkan dan beroperasi sejak tahun 2012 atas domain iResepi.com

Youtube masakan terbesar di Malaysia

Lebih 1.6 juta langganan dan tontonan keseluruhan sebanyak 220 juta

Mudah difahami dan anti gagal

Sebelum dipapar, resepi akan dicuba oleh Che Nom sendiri untuk memastikan piawaian yang tinggi dan diolah untuk mudah difahami dan diikuti

Resepi Terkini

Senarai resepi terkini yang dah disiarkan di Youtube Che Nom.

Ikan Masak Cuka

Masak-masak hari ni Che Nom nak tunjuk cara untuk sediakan ikan masak cuka, ada juga yang panggil jeruk ikan. Lauk ….

Crispy Garlic Butter Prawn

Kali ni jom kita masak resepi udang yang simple dan memang sedap kalau makan dengan nasi panas atau pun meratah ….

Laksa Johor Dan Sambal Belacan

Che Nom nak share cara masak laksa Johor kali ni. Ramai juga yang minta sebenarnya. Che Nom cuba sedaya upaya ….

Kuih Lapis Lemak Manis

Kali ni Che Nom nak share cara buat kuih tradisional iaitu kuih lapis. Kuih lapis ni sedap sangat dengan rasa ….

Nasi Briyani Ayam

Sempena menyambut Hari Raya Aidilfitri kali ni, Che Nom nak share resepi special iaitu nasi briyani Ayam. Che Nom akan ….

Nasi Arab Kabsah Style Chef Ammar

Kali ni kita tengok cara masak Nasi Arab Kabsah Ayam, style Chef Ammar yang masak dari hati dan masak with ….

Biskut Semperit Dahlia Susu

Sebagai persediaan nak sambut raya pada tahun ni, jom lah kita buat biskut semperit susu ataupun mungkin sesetengah orang panggil ….

Biskut Suji Arab

Satu lagi biskut kuih raya yang Che Nom nak share kali ni ialah, Biskut Suji Arab atau biskut snowball orang ….

Youtube Terkini

Senarai Video Youtube terkini yang telah disiarkan.