Selamat Datang Ke Resepi Che Nom

Hanya Resepi Yang Terbaik Dan Anti Gagal

Kenapa Pilih Resepi Che Nom?

Che Nom berpengalaman hampir 10 tahun dalam menghasilkan Resepi di Web dan 6 tahun di Youtube. Jadi Resepi yang dihasilkan telah melalui fasa penambahbaikkan yang berperingkat sehingga menghasilkan resepi yang sangat berkualiti.

Sejarah ResepiCheNom.com

Dibangunkan dan beroperasi sejak tahun 2012 atas domain iResepi.com

Youtube masakan terbesar di Malaysia

Lebih 1.6 juta langganan dan tontongan mencecah maksimum 10 juta sebulan

Mudah difahami dan anti gagal

Sebelum dipapar, resepi akan dicuba oleh Che Nom sendiri untuk memastikan piawaian yang tinggi dan diolah untuk mudah difahami dan diikuti

Resepi Terkini

Senarai resepi terkini yang dah disiarkan di Youtube Che Nom.

Kerabu Kerang Ala Thai

Kali ni Che Nom nak share resepi seafood iaitu kerabu Kerang ala Thai. Hidangan ni sesuai sangat untuk sesiapa yang ….

Kari Ayam Pedas Kuah Pekat Dan Likat

Harini jom kita masak kari, kari ni kalau sebelah utara biasa panggil gulai. Walaupun kari ayam ni masakan yg biasa ….

Lamb Chop & Sos Blackpepper Mushroom

Kali ni nak share resepi menu favourite Che Nom iaitu grill lamb dan dua side dish iaitu mashed potato serta ….

Thai Red Ruby

Dessert Thai Red Ruby yang dibuat dari sengkuang cina. Red ruby ni sangat cantik hasilnya dengan warna merah yang menarik, ….

Buko Pandan

Che Nom akan share dessert yang sangat sedap iaitu buko pandan salad yang asalnya dari Filipina, yang pernah viral suatu ….

Ayam Masak Blackpaper Cendawan

Kali ni Che Nom nak share menu yang ringkas tapi sedap iaitu Ayam Masak Blackpepper Cendawan. Masakan ni juga mudah ….

Takoyaki

Jom kita tengok cara buat Takoyaki kali ni, asyik beli aja kan, sesekali nak juga seronok-seronok buat kat rumah. Dalam ….

Karipap Rangup Inti Keledek

Kali ni Che Nom nak share resepi karipap inti keledek yang rangup. Karipap memang sedap sangat makan waktu berbuka puasa ….

Youtube Terkini

Senarai Video Youtube terkini yang telah disiarkan.