Selamat Datang Ke Resepi Che Nom

Hanya Resepi Yang Terbaik Dan Anti Gagal

Kenapa Pilih Resepi Che Nom?

Che Nom berpengalaman hampir 10 tahun dalam menghasilkan Resepi di Web dan 6 tahun di Youtube. Jadi Resepi yang dihasilkan telah melalui fasa penambahbaikkan yang berperingkat sehingga menghasilkan resepi yang sangat berkualiti.

Sejarah ResepiCheNom.com

Dibangunkan dan beroperasi sejak tahun 2012 atas domain iResepi.com

Youtube masakan terbesar di Malaysia

Lebih 1.6 juta langganan dan tontonan keseluruhan sebanyak 220 juta

Mudah difahami dan anti gagal

Sebelum dipapar, resepi akan dicuba oleh Che Nom sendiri untuk memastikan piawaian yang tinggi dan diolah untuk mudah difahami dan diikuti

Resepi Terkini

Senarai resepi terkini yang dah disiarkan di Youtube Che Nom.

Sambal Belacan Padu

Kali ni Che Nom nak share resepi sambal belacan yang mantap rasanya dan juga boleh disimpan sebagai stok dalam peti ….

Apam Kampung

Menu kali ini ialah Apam Kampong, kuih klasik yang auto buat kan kita teringat pada kenangan dulu. Kadang-kadang waktu hujung ….

Acar Rampai

Seperti yang dijanjikan, Che Nom nak share resepi Acar Rampai. Menu sampingan yang selalu ada di waktu kenduri kendara dan ….

Nasi Minyak Kenduri

Jom kita tengok cara penyediaan nasi minyak style kenduri yang gerenti jadi. Hasil nasi minyak dari resepi dan cara ini ….

Ayam Masak Merah 2.0

Kali ni Che Nom nak share resepi Ayam Masak Merah yang sesuai sangat untuk dipadankan dengan nasik minyak ala kenduri. ….

Wajik Pulut Kacau

Kali ni Che Nom nak share resepi wajik, nama lain wajik ni ialah pulut kacau, yang tu sebelah utara. Sebelah ….

Kuih Kasturi atau Kuih Kacang

Kita buat kuih tradisi pulak kali ni, yang dipanggil Kuih Kasturi. Ada nama lain juga untuk kuih ni iaitu Kuih ….

Sambal Tumis Ikan Kembung

Kali ni kita masak menu nostalgia yang mak-mak kita suka masak dulu, Sambal Tumis Ikan Kembung. Sebenarnya dalam family Che ….

Youtube Terkini

Senarai Video Youtube terkini yang telah disiarkan.