Resepi di bawah kategori Mee Dan Bihun

Bihun Goreng Siam
Bihun Goreng Siam

Kali ni, jom kita masak menu yang simple saja, tapi cukup sedap dan cara masakan pun seakan-akan nenek atau mak-mak …

Mee Celop Kelantan
Mee Celop Kelantan

Hi Semua, jom tengok Che Nom masak mee celop Kelantan kali ni. Resepi asal Che Nom rujuk dari Youtube Dari …

Mee Bandung Sempoi
Mee Bandung Sempoi

Hi Semua, kali ni Che Nom nk share resepi mee bandung yang mudah. Memang biasa ada dijual di sesetengah restoran. …

Bihun Goreng Tomyam
Bihun Goreng Tomyam

Hi Semua, harini Che Nom teringin sangat nk makan bihun goreng tomyam, kadang-kadang kita nak juga rasa sedikit kelainan tetapi …

Bihun Sup Tulang Utara Special
Bihun Sup Tulang Utara Special

Bihun Sup Utara dari sup tulang. Che Nom akan tunjukkan cara nak masak sup tulang dan penyediaan lengkap bihun sup …

Kuey Teow Kung Fu RANGUP
Kuey Teow Kung Fu RANGUP

Hi semua, dah lama rasa tak masak kuey teow, dan kali ni Che Nom nak tunjukkan lagi sekali cara untuk …

Mee Goreng Basah Sedap
Mee Goreng Basah Sedap

Hi Semua, jom masak mee goreng basah. Che Nom akan tunjuk cara sediakan mee goreng basah, yg bila masak confirm …

Bihun Goreng Resepi Mak Che Nom
Bihun Goreng Resepi Mak Che Nom

Hi semua,  kali ni Che Nom nak share cara masak bihun goreng, cara yang sama macam mak Che Nom selalu …

Maggi Goreng Mamak
Maggi Goreng Mamak

Hi Semua, Che Nom akan share resepi yang mudah untuk disediakan, maggi goreng yang walaupun nampak mudah tapi menyelerakan. 

Rahsia Char Kuey Teow Padu Terbongkar
Rahsia Char Kuey Teow Padu Terbongkar

Kali ni Che Nom nak share cara masak Char Kuey Teow versi berkuah/basah macam yang biasa dimasak kat gerai-gerai Melayu …

Mee Goreng Laku Keras
Mee Goreng Laku Keras

Kali ni Che Nom nak kongsi cara masak mee goreng yang ringkas. Sesuai untuk disediakan kalau kita rasa mcm tak …

Bihun Sup Ayam Utara yang Mudah
Bihun Sup Ayam Utara yang Mudah

Resepi Bihun Sup Ayam Utara yang mudah dan sedap rasanya. Kadang-kadang jika tekak rasa nak makan makanan yang berkuah dan 'light' …