Resepi di bawah kategori Kek

Kek Carrot & Cream Cheese Buttercream Che Nom
Kek Carrot & Cream Cheese Buttercream Che Nom

Selamat kembali pada siri edisi niaga.Kali ini Che Nom nak share resepi kek karot dengan lapisan cream cheese buttercream. Resepi …

Kek Pandan Gula Melaka
Kek Pandan Gula Melaka

Kek Pandan Gula Melaka dengan Swiss Meringue Buttercream. Gabungan yang perfect sangat dan resepi kali ini dengan rendah dirinya Che …

Cheesecake Brownies
Cheesecake Brownies

Cheesecake brownies yang fudgy dan rich rasanya, moist, penuh dengan rasa coklat dan cheese. Sedap, yang ini memang favourite che …

Kek Bukan Tornado Viral
Kek Bukan Tornado Viral

Hi Semua, hasil permintaan ramai maka Che Nom dengan ini, nak share resepi kek Bukan Tornado, VERSI CHE NOM. Kek …

Kek Sarang Semut yang Legend
Kek Sarang Semut yang Legend

Hi semua, kali ni Che Nom nak tunjuk kek yang mudah sangat nak dapat bahan-bahan untuk disediakan. Sekarang ni kan …

Basque Burnt Cheesecake
Basque Burnt Cheesecake

Basque Burnt Cheesecake, yang berasal dari Basque country Spain…sebab tu namanya Basque Burnt Cheesecake. Cheesecake yang menarik sangat, sebab kita …

Mango Cheesecake Creamy
Mango Cheesecake Creamy

Hi semua, jom kita buat manggo cheesecake. Sebab banyak mangga yang dijual sekarang, Che Nom pun teringin nak makan…dah bila …

Kek Chocolate Moist Tanpa Oven
Kek Chocolate Moist Tanpa Oven

Hi Semua, kali ni Che Nom nk sediakan satu dessert yang tersangatlah mudah iaitu kek coklat moist yang cuma gunakan …

Brownies Cadbury Cheesecake
Brownies Cadbury Cheesecake

Brownies Cheesecake Cadbury, dessert yang menarik dari kombinasi 3 lapisan iaitu lapisan brownies yang fudgy, lapisan cheese Cadbury dairy milk …

Blueberry Cheesecake Oreo Tanpa Bakar
Blueberry Cheesecake Oreo Tanpa Bakar

Blueberry Cheesecake yg disediakan dari fresh blueberry, dessert bertaraf 5 bintang yg menarik rupa dan warna nya, tekstur yang light …

Kek Batik Indulgence Tanpa Telur Tanpa Oven
Kek Batik Indulgence Tanpa Telur Tanpa Oven

Kek Batik Indulgence, yang mempunyai 3 lapisan iaitu lapisan kek batik, lapisan cheese dan coklat ganache. Dessert yang mudah, kerana …

Cheesekut Tiramisu 5 Bahan Sedap dan Berkrim
Cheesekut Tiramisu 5 Bahan Sedap dan Berkrim

Cheesekut Tiramisu dessert yang sedap sangat kalau dimakan waktu sejuk. Lapisan biskut yang dicelup dalam bancuhan bancuhan kopi instant, diselang …