Resepi di bawah kategori Kek

Kek Pandan Gula Melaka
Kek Pandan Gula Melaka

Kek Pandan Gula Melaka dengan Swiss Meringue Buttercream. Gabungan yang perfect sangat dan resepi kali ini dengan rendah dirinya Che …

Cheesecake Brownies
Cheesecake Brownies

Cheesecake brownies yang fudgy dan rich rasanya, moist, penuh dengan rasa coklat dan cheese. Sedap, yang ini memang favourite che …

Kek Bukan Tornado Viral
Kek Bukan Tornado Viral

Hi Semua, hasil permintaan ramai maka Che Nom dengan ini, nak share resepi kek Bukan Tornado, VERSI CHE NOM. Kek …

Kek Sarang Semut yang Legend
Kek Sarang Semut yang Legend

Hi semua, kali ni Che Nom nak tunjuk kek yang mudah sangat nak dapat bahan-bahan untuk disediakan. Sekarang ni kan …

Basque Burnt Cheesecake
Basque Burnt Cheesecake

Basque Burnt Cheesecake, yang berasal dari Basque country Spain…sebab tu namanya Basque Burnt Cheesecake. Cheesecake yang menarik sangat, sebab kita …

Mango Cheesecake Creamy
Mango Cheesecake Creamy

Hi semua, jom kita buat manggo cheesecake. Sebab banyak mangga yang dijual sekarang, Che Nom pun teringin nak makan…dah bila …

Kek Chocolate Moist Tanpa Oven
Kek Chocolate Moist Tanpa Oven

Hi Semua, kali ni Che Nom nk sediakan satu dessert yang tersangatlah mudah iaitu kek coklat moist yang cuma gunakan …

Brownies Cadbury Cheesecake
Brownies Cadbury Cheesecake

Brownies Cheesecake Cadbury, dessert yang menarik dari kombinasi 3 lapisan iaitu lapisan brownies yang fudgy, lapisan cheese Cadbury dairy milk …

Blueberry Cheesecake Oreo Tanpa Bakar
Blueberry Cheesecake Oreo Tanpa Bakar

Blueberry Cheesecake yg disediakan dari fresh blueberry, dessert bertaraf 5 bintang yg menarik rupa dan warna nya, tekstur yang light …

Kek Batik Indulgence Tanpa Telur Tanpa Oven
Kek Batik Indulgence Tanpa Telur Tanpa Oven

Kek Batik Indulgence, yang mempunyai 3 lapisan iaitu lapisan kek batik, lapisan cheese dan coklat ganache. Dessert yang mudah, kerana …

Cheesekut Tiramisu 5 Bahan Sedap dan Berkrim
Cheesekut Tiramisu 5 Bahan Sedap dan Berkrim

Cheesekut Tiramisu dessert yang sedap sangat kalau dimakan waktu sejuk. Lapisan biskut yang dicelup dalam bancuhan bancuhan kopi instant, diselang …

Kek Red Velvet Sangat Moist
Kek Red Velvet Sangat Moist

Kek Red Velvet yang menarik warnanya dan unik rasanya rasa kerana kita gunakan serbuk koko, buttermilk dan cuka sebagai bahan …